Skip to content

Je kunt nu het figuur van je dromen krijgen met de kracht van Liba!

Je stofwisseling zal sneller worden met de Liba Slim-oplossing voor het afvallen, die je ook zal helpen je fitnessdoelen te bereiken.

De Liba stofwisselingsbooster is speciaal gemaakt om miljoenen afvallers van over de hele wereld te helpen hun ideale gewicht te bereiken zonder de gezondheid op het spel te zetten in het licht van recente vorderingen in de wetenschap van voedings- en dieetstrategieën.

De markt voor voedingssupplementen wordt geteisterd door het grote gebruik van componenten van lage kwaliteit, waarvan sommige mogelijk schadelijk zijn voor je gezondheid wanneer je ze in grote hoeveelheden inneemt. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van het slechte imago van de branche. Dit zal vanaf nu verleden tijd zijn!

Een nieuwe formule die je stofwisseling versnelt

De meest effectieve CLA-kristallen en premium vloeibare CLA werden gecombineerd om Liba Capsules te creëren, een supplement dat afvallers helpt hun doelen met zo min mogelijk inspanning te bereiken. In vorm komen met Liba is een gezond en risicovrij proces omdat het geen stimulerende chemicaliën, conserveermiddelen of kunstmatige ingrediënten zoals kleurstoffen en pigmenten, smaken of zoetstoffen bevat. Gebruikers van Liba van alle leeftijden kunnen de geavanceerde capsules gebruiken zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het in gevaar brengen van hun gezondheid.

Dankzij de allernieuwste ingrediënten en eenvoudige doseringsinstructies kunnen afvallers die Liba-supplementen gebruiken snel en eenvoudig afvallen, maar dan zonder nadelige gevolgen voor hun gezondheid. Bovendien liet de overgrote meerderheid van onze klanten weten dat ze uitstekende resultaten behaalden en ze raden deze stofwisselingsversneller aan bij hun familie en vrienden.

Hoe gaat het volgen van een Liba® dieet?

Je kunt Liba gebruiken door één keer per maand een cyclus van 5 dagen te volgen. Neem één keer per dag een capsule met een groot glas water in. De capsules dienen samen met de hoofdmaaltijd van de dag ingenomen te worden. Herhaal de procedure na twee dagen herstel. Volg de instructies van de fabrikant precies als je voor de beste resultaten wil gaan.

*Liba bevat een op planten gebaseerde afslanksamenstelling die wordt gezien als de meest geavanceerde die momenteel verkrijgbaar is, waardoor een Libamale opnamesnelheid en snelle, betrouwbare resultaten mogelijk zijn.

Kan ik meer capsules innemen zonder mijn gezondheid in gevaar te brengen?

Zoals geadviseerd dien je iedere dag één capsule in te nemen. De beste manier om het supplement te gebruiken, is door iedere maand cycli van 5 dagen te volgen. Neem de volgende capsule op het juiste tijdstip in als je een dosis bent vergeten in te nemen. Verhoog de dosering niet wanneer je een dag hebt overgeslagen. Je mag de voorgestelde dosering die op de verpakking van het product staat vermeld, nooit overschrijden.

Bekijk de effectieve CLA DUO-combinatie die we voor je hebben voorbereid!

photo2 (2)-2895x2893-800x799

In het kort – unieke ingrediënten

PDP-02-800x1066

Linolzuur, L-arginine, saffloerolie, vitamine A en Q10 en omega-3-vetzuren zijn een aantal van de krachtige ingrediënten van Liba.

Geconjugeerd linolzuur, ook wel bekend als CLA, is een essentieel vetzuur dat het menselijk lichaam niet zelf kan aanmaken. Saffloerolie is de bron van het lipide CLA. Sommige maaltijden bevatten er kleine hoeveelheden van, maar suppletie is de beste manier om de juiste hoeveelheden van dit molecuul binnen te krijgen. CLA bevat omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren, die nodig zijn voor veel verschillende functies van het lichaam. Ons volledig natuurlijke, stimulantvrije product voor het afvallen, dat is gebaseerd op pure saffloerolie, bevat genoeg CLA voor de beste werking.

– L-arginine is een zeer effectief aminozuur dat een enorm belangrijke rol speelt bij het versnellen van de vetstofwisseling, het bevorderen van de groei van magere spieren en het verminderen van de hoeveelheid opgeslagen lichaamsvet, dat terwijl vet in bruikbare brandstof wordt omgezet.

– Het hypermoderne Liba-recept bevat ook een toevoeging van vitamines en Omega-3, die, wanneer je ze samen inneemt, een aantal positieve effecten kunnen hebben op zowel de gezondheid als pogingen om af te vallen.

Je moet weten dat als je wil gaan voor een beter figuur, zonder daarbij het milieu te schaden, Liba-pillen een goede optie voor je zijn. De krachtige cocktail bevat alleen de beste micronutriënten, waarvan geen enkele ooit genetisch gemanipuleerd is. Bovendien zijn allergieën en andere potentieel gevaarlijke stoffen geëlimineerd tijdens het produceren van deze capsules.

Huidige aanbieding van Liba Capsules

Bestel nu om te profiteren van kortingen:

1pack

Levering kost €4,95 extra voor een enkele fles, maar is gratis bij aankoop van meerdere producten. Prijzen vanaf €49,95.

Bovendien, als je kiest voor de optie “Bestel nu, betaal later”, kun je 1 (één) fles Liba bestellen voor de lage prijs van €54,90.

3pack

Bij aankoop van drie (drie) Liba-flessen betaal je per artikel slechts €36,65 en profiteer je van gratis verzending. Zo bespaar je 46%. De totale kosten zijn €109,95, en je kunt ervoor kiezen om het te betalen in maandelijkse periodieke betalingen van 18,99 euro.

2pack

Als je twee (2) flessen Liba bestelt, profiteer je van gratis verzending en 27% korting, waardoor je per fles slechts €39,97 betaalt. Deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar. De totale kosten zijn €79,95.

*Als standaardfuncties wordt iedere bestelling snel geleverd, krijg je doorlopende klantenondersteuning en profiteer je van veilige online SSL-betalingen. Afhankelijk van hoeveel voorraad er momenteel beschikbaar is, kan zowel de beschikbaarheid van de huidige aanbieding als de lengte ervan veranderen.

Liba, een natuurlijk afslankproduct, bevat absorberende kristallen die zorgen voor snelle en langdurige voordelen. Het innemen van Liba is eenvoudig en vormt geen enkel gezondheidsrisico voor mensen die een dieet volgen. Bovendien kunnen veganisten als vegetariërs ook profiteren van de gezondheidsvoordelen van Liba®.

**Liba® mag nooit in plaats van een gezond dieet of het advies van je arts gebruikt worden. Het wordt niet aanbevolen voor mensen die minderjarig zijn, zwanger zijn of borstvoeding geven. Ga in gesprek met een arts voordat je dit product gaat gebruiken.