Keto Advanced Pillen – Bijwerkingen – Kopen in Winkel

Keto Advanced Diet – jouw hulpmiddel voor gewichtsbeheersing

Het ketogene dieet zit enorm in de lift, dus het koolhydraatarme en vetrijke dieet wint aan populariteit nu steeds meer mensen zich bewust worden van de koolhydraten en de suikers, die volop in het voedsel in onze westerse diëten zitten.

Wetenschappelijk bewijs ondersteunt een groeiende lijst met voordelen van het ketogene dieet. Vermeldenswaardig zijn:

 • Betere controle over de bloedsuikerspiegel
 • Verbeterde mentale focus
 • Onderdrukt de eetlust
 • Neurobescherming
 • Verbetering van het uithoudingsvermogen en sneller herstel na de training

Hoe helpt de Keto Advanced Diet Diet je om je doelen voor gewichtsverlies te bereiken?

Voor de meesten betekent het volgen van het keto dieet een vrij radicale verandering van de normale eetgewoonten. De BHB-ketonen in het supplement Keto Advanced Diet Fat Burner worden aangemaakt wanneer het lichaam vet verbrandt. Dit gebeurde vroeger toen bronnen van koolhydraten niet altijd voorhanden waren, zoals bijvoorbeeld tijdens het vasten of tijdens perioden van honger. Om het lichaam zonder hongergevoel of te vasten ketonen te laten produceren, wordt er een beperking of een eliminatie van de koolhydraten voorgeschreven.

In de eerste stadia kan het overstappen van een gewoon dieet naar een ketogeen dieet leiden tot problemen bij het consumeren van een uitgebalanceerd dieet en kan het uiteindelijk gezondheidsproblemen veroorzaken.

Twee van de meest voorkomende voorbeelden zijn onvoldoende inname van mineralen wat leidt tot krampen of de gevreesde keto-griep, wat wordt veroorzaakt door een lage bloedglucose (als gevolg van een verminderde inname van koolhydraten), terwijl tegelijkertijd de ketoneniveaus nog niet hoog genoeg zijn om de hersenen van energie te voorzien. De symptomen van de keto-griep kunnen worden verlicht door het gebruik van voedingssupplementen zoals de Keto Advanced Diet Fat Burner, die het werkzame bestanddeel BHB bevat en door op de lange termijn aanpassingen te maken om het dieet op de juiste manier in balans te brengen.

Hoe werkt de Keto Advanced Diet Dieet?

BHB, als een natuurlijk energiesubstraat, is de (stabiele) transportvorm van ketonlichamen.
BHB minerale zouten, zoals BHB natrium, calcium en magnesium worden na inname gehydrolyseerd tot vrije BHB en vrije metaalionen. BHB reist vervolgens door het bloed en wordt actief getransporteerd naar de hersenen en spieren. Eenmaal in de cel wordt BHB eerst omgezet in acetoacetaat en dan in acetyl CoA om de citroenzuurcyclus binnen te gaan en ATP te genereren. ATP is de moleculaire eenheid van de hoeveelheid van intracellulair energietransport. BHB heeft ook een overvloed aan andere effecten, meestal tegengestelde effecten van glucose. Aanvullende acties zijn mogelijk de remming van HDAC en de remming van het inflammasoom.

Waarom zou je de Keto Advanced Diet Fat Burner gebruiken?

De Keto Advanced Diet Fat Burner is een veelgebruikt supplement door mensen met een koolhydraatarm, ketogeen en Paleo dieet.

De bloedspiegels van BHB, het ingrediënt waaruit het Keto Advanced Diet Fat Burner supplement bestaat, nemen tijdens de koolhydraatarme diëten toe en worden routinematig gemeten in deze diëten.

Een boost in bloedketonen geeft aan dat het lichaam bij voorkeur ketonlichamen gebruikt als brandstof en profiteert van de verlaagde insuline en bloedglucose in het bloed, terwijl het opgeslagen lichaamsvet wordt verbrand. Het aanvullen met exogene ketonen zoals die in Keto Advanced Diet Fat Burner zal bij de overgang van een standaard koolhydraatrijk dieet naar koolhydraatarme/ketogeen dieet de bijwerkingen (o.a. de Keto-griep) verminderen.

Dus moet je de Keto Advanced Diet Fat Burner gaan gebruiken als je het ketogeen dieet wilt aanvullen, de fysieke prestaties wilt verbeteren, suikerpieken en –dips wilt vermijden, mentale prestaties wilt verbeteren en het vetverlies wilt verhogen met behoud van spiermassa.
Kortom, BHB is een natuurlijk brandstofalternatief voor op koolhydraten gebaseerde (op suiker gebaseerde) brandstoffen, zoals energiedranken, sportdranken, snacks, etc.

Hoe en waarom wordt het dan gebruikt?

De BHB-formule van de Keto Advanced Diet Fat Burner is een gepatenteerde mix van BHB-natrium, calcium en magnesium, uitgebalanceerd met kalium. Geleverd als een droog poeder is de resulterende drank bedoeld als brandstof voor zowel het doen van oefeningen als voor mentale prestaties zoals het vermijden van hersenmist in de middag.

Van vet afgeleide energie gaat meestal gepaard met het consumeren van grote hoeveelheden vetten of MCT’s (middellange keten triglyceriden). Deze vetten kunnen leiden tot GI-ongemakken en het bloedketonen niveau slechts bescheiden verhogen. Supplementen met BHB verhogen snel het ketonengehalte in het bloed en vermijden problemen met de GI omdat het de spijsvertering omzeilt.

BHB-natrium wordt al tientallen jaren in de medische wereld o.a. gebruikt voor:

 • Brandstof voor de hersenen en om de spierkracht te versterken
 • Vermindering en normalisering van de bloedglucose
 • De synthese van spiereiwitten te verhogen
 • De bloed-, spier- en hersen-ketonen niveaus te verhogen
 • Vetzuren in het bloed te verminderen
 • Fysieke en hormonale effecten van een lage bloedsuikerspiegel te verminderen
 • Respiratoire ruilverhouding te verminderen – VO2 Max

Bijkomende potentiële voordelen van BHB op basis van een ketogeen dieet:

 • Verbrandt vet terwijl de spieren behouden blijven
 • Vermindert de symptomen van de “keto-griep”
 • Normaliseert de bloedsuikerspiegel om carb-crash (trillen) te voorkomen
 • Vermindert pieken in insuline in het bloed
 • Verhoogt de mentale alertheid
 • Vermindert honger
 • Vermindert de eetlust
 • Vermindert het hunkeren naar koolhydraten

Disclaimer: *Houd er rekening mee dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen variëren en afhankelijk zijn van de gezondheidstoestand, de leeftijd en de levensstijl. Het wordt aanbevolen om dagelijks te sporten en een goed dieet te volgen omdat dit de belangrijkste factoren zijn die tot betere resultaten leiden.